Oni Central Forum

A forum for the Oni community

You are not logged in.

#1 9/2/10 13:13

Seiryu
Member

Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

After putting the Edition folder into the Oni folder, I went to the Install folder and tried to globalize.

This is what I got every time:

Untitled-18.png

What does this mean?

EDIT: Everything looks good so far, but to my discovery, whenever I perform a super move/throws/knockdowns of any character, I keep receiving Blams! error messages. I tried to use a new binkw32.dll, but it does not seem to solve the problem.

What am I missing?

Last edited by Seiryu (9/2/10 15:51)

Offline

#2 9/2/10 14:33

TheCreature
Member

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

It might mean that whatever folder Oni is under is locked, meaning that those files can't be edited without authorization.

But I don't really know what I'm talking about, so listen to someone smarter.


The artist must bow to the monster of his own imagination.  Promoting the IRC and stuff for the RP: Rules Dice Map and RP

Offline

#3 9/2/10 14:35

s10k
Member

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

Seems that you have the airport1_level_logic.bsl file, as read only.

An easy solution, would be restore original scripts, without read only attribute.

Use this file to restore them:
http://dl.dropbox.com/u/143726/osi/osi02.zip

You may do it auto with the jar file. (options -> restore)

Or manually with the original scripts zip file included

If this don't work try starting AEinstaller as administrator (Vista and 7 users only), right click the exe and run as administrator.

Good luck.

Last edited by s10k (9/2/10 14:45)

Offline

#4 9/2/10 14:55

Seiryu
Member

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

Thanks Script! You were right about them being read-only. I was not sure why they were set up like that, but all I did to resolve the issue was to right-click on Properties and uncheck the Read-Only box.

Offline

#5 9/2/10 15:03

s10k
Member

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

I'm glad to help.

The game originally install them as read only.

Last edited by s10k (9/2/10 15:04)

Offline

#6 9/2/10 20:08

EdT
Moderator

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

Try going back to AEInstaller and unchecking the packages and then install again.  This will give you Oni without any mods and see if Oni crashes.

Offline

#7 10/2/10 14:27

Seiryu
Member

Re: Problems using the AEInstaller/Blam! errors now (Now a new problem)

Ok that fixed the problem. I had an old computer with all the old packages so I kinda transferred those same old packages to this new computer and somehow I figured that unchecking the old packages and checking the new ones fixed my Blam! issue. Thanks Edt.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB