Oni Central Forum

A forum for the Oni community

You are not logged in.

#1 13/5/17 11:45

souvlaki
Member

Mac version sound issues

Sometimes one can notice absence some of voices, effects, etc. After going to the main menu and back (Esc - Esc) all the didnt-play sounds play all at once. Usually this happens after loading saved games in the beginning of next level, but it can also happen during intense fights with a lot of enemies. One in a while this happens even to the main menu music.

Seems like a buffer issue (though I'm not keen on low-level programming).

macOS 10.12.4, Oni 1.21, Intel HD 5000, the only command line option is -novideos

Offline

#2 13/5/17 21:40

Iritscen
Moderator

Re: Mac version sound issues

I wonder if any other Mac users have had this happen, since I've never noticed this.  Are you playing regular Oni or AE Oni?  If you can give a specific example of a save point where this happens consistently, it would help.  Are you playing full-screen, and what resolution is Oni in?


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#3 14/5/17 5:01

souvlaki
Member

Re: Mac version sound issues

Regular Oni.

Pretty much any save point, sometimes even Konoko's footsteps are absent after the save load.

Full-screen, 1440x900

Offline

#4 14/5/17 10:16

Iritscen
Moderator

Re: Mac version sound issues

Hmm, I tried to replicate your situation, and can't get it to happen for me.


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB