Oni Central Forum

A forum for the Oni community

You are not logged in.

#1 31/8/09 21:14

dream996
Member
Registered: 15/3/09

i need to change the key

i need to change the key on my keyboard
i can activte the consoles because my (title) is ` or  ¬

Last edited by dream996 (26/10/09 4:41)


PunBB bbcode test

Offline

#2 31/8/09 21:51

Mukade
Member
From: Ottawa, Ontario - Canada
Registered: 29/5/07

Re: i need to change the key

so wait, you want to change your key binds?

if yes, go to your Oni file and go to key binding. It's just inside your Oni file,, not in edition or anything. And from there you can change what u want

Last edited by Mukade (31/8/09 22:01)


"He looks mean enough to tear my arm off and beat me to death with it. In fact, he looks mean enough to tear his OWN arm off and beat me to death with it."

Offline

#3 1/9/09 7:10

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: i need to change the key

This is our tutorial on how to work with key_config.txt: http://wiki.oni2.net/Customizing/Binding .


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#4 1/9/09 7:21

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

but ....there isn't the console button?


PunBB bbcode test

Offline

#5 1/9/09 7:32

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: i need to change the key

Oh, right.  Apparently it's hard-coded into Oni.  So, you don't have the `/~ key?


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#6 1/9/09 7:50

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

yeah ...well i have the button with the sign on but not the key


PunBB bbcode test

Offline

#7 1/9/09 7:57

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: i need to change the key

You mean, pressing the button doesn't call up the console?  Try the ^ key.


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#8 26/10/09 4:43

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

nope ,doesnt work .....could you change it in the dandon or whatever that thing is ?


PunBB bbcode test

Offline

#9 26/10/09 5:32

Gumby
Member
From: Seattle, WA, USA
Registered: 30/8/07

Re: i need to change the key

The console bind is "console".


Iritscen: roll
Iritscen: it's amazing this program even works
Gumby: i know
Iritscen: and that statement applies to my code, not just yours

Offline

#10 26/10/09 11:58

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

i dont understand ....


PunBB bbcode test

Offline

#11 26/10/09 12:31

3llense'g
Member
From: Europe, Hungary, Budapest
Registered: 5/7/09

Re: i need to change the key

bind *key* to console

*key* is what key you want to bind console to. Might only work in dev mode.


You can call me 3llen. It's shorter and simpler. wink

Offline

#12 26/10/09 12:47

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

doesnt work either ....check it ,,,,is at the bottom  sad

Last edited by dream996 (26/10/09 12:48)


PunBB bbcode test

Offline

#13 26/10/09 13:08

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: i need to change the key

You can't type the key directly, like "^", you need to use the designated name for the key.  Also, I don't think "caret" is an option.  But try anything from this list (right column):
http://wiki.oni2.net/Customizing/Binding#Bindable_keys


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#14 26/10/09 13:20

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

none of them is for the console .... by the way _ im not on about the console in the level ___ is in the game,,, where you type thing in ....


PunBB bbcode test

Offline

#15 26/10/09 14:32

Gumby
Member
From: Seattle, WA, USA
Registered: 30/8/07

Re: i need to change the key

try

bind m to console

Iritscen: roll
Iritscen: it's amazing this program even works
Gumby: i know
Iritscen: and that statement applies to my code, not just yours

Offline

#16 26/10/09 14:52

dream996
Member
Registered: 15/3/09

Re: i need to change the key

i got it working now _ thx .....but why it doesnt always comes up ????  and it would be a lot better with the game pause =[


PunBB bbcode test

Offline

Board footer

Powered by FluxBB