Oni Central Forum

A forum for the Oni community

You are not logged in.

#1 19/4/09 4:25

Nausicaä
Member
From: Avranches, France
Registered: 12/10/08

AE in full screen

Hi,
I installed oni AE on my E-mac G4 (not without many problems, cause I don't speak english well, I'm french ^^) and I have now a new problem : I can run oni in a window with AE tools, and it works perfectly, but I don't know how to run it in full screen : the original oni for OS 9 run, but with the mouse problems that are no more in AE, and the new one (with the circle icon like that
http://geyser.oni2.net/oni2/cyclogo/Oni.png ) don't work at all. Can someone help me ?

I'm on Mac os 10.5.6, if this can help.

Offline

#2 19/4/09 6:49

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: AE in full screen

When you say that you can run Oni in windowed mode using the AETools, that must be the Omni Group port, right?  The Omni port is the one with the 'O' icon.  Because the AETools wouldn't work with the original Oni app, as far as I know.  So, if you can run it using AETools, it should definitely work if you double-click it.  Are you running the latest patched version of the application - http://edt.oni2.net/files/Oni.zip?


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#3 19/4/09 8:32

Nausicaä
Member
From: Avranches, France
Registered: 12/10/08

Re: AE in full screen

Yeh, it works now, tank you. ^^ (IAs are impressive... And deadly :-p)

Offline

#4 19/4/09 8:56

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: AE in full screen

Glad to hear it's working.  What are IAs?


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#5 19/4/09 9:33

Nausicaä
Member
From: Avranches, France
Registered: 12/10/08

Re: AE in full screen

Sorry, AIs in english. I Forgot :-p

Offline

#6 19/4/09 10:28

Iritscen
Moderator
From: NC, USA
Registered: 22/10/07

Re: AE in full screen

Oh, heh.  Yeah, the AI is pretty tough now.


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB