Oni Central Forum

A forum for the Oni community

You are not logged in.

#1 25/12/10 4:16

RuK
Member

Help # AE problem #

Greetings everyone and Merry Christmas xD

I downloaded the AE and follow exactly the installation instructions.
But everytime i try to run exe,a ms-dos window(command line-thing)pops up which after a sec disappears.
And after all these nothing happened,Oni AE never runs.
I tried reglobalization a few times but still nothings changes.
Plz give me a hand to solve this problem smile

Offline

#2 27/12/10 6:58

RuK
Member

Re: Help # AE problem #

Any help?Noone?:(

Offline

#3 27/12/10 7:14

TOCS
Member

Re: Help # AE problem #

You probably need to describe your problem a bit more detailed.


T0CS.png

Offline

#4 27/12/10 8:40

Iritscen
Moderator

Re: Help # AE problem #

Is there any error message appearing in the Installer window?  Also if you can attach your Install.log file from the Edition/install/ folder, it may be helpful.


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#5 4/1/11 15:33

UpalStanka
Member

Re: Help # AE problem #

Hello

Tell me please how compact oni files?

After installing the AE mod, I have: level0_Final.dat, level0_Final.raw, and folder level0_Final containing ~11000 files

I can move the contents of folder level0_Final to .dat, .raw, and how do it?

Last edited by UpalStanka (4/1/11 15:33)

Offline

#6 4/1/11 15:54

Iritscen
Moderator

Re: Help # AE problem #

Hi Upal, that's actually normal.  Those files have already been used to make the .dat/.raw files, but we leave them there so modders can use them.  You could delete them if you want.


byproducts are fine, but where's the beef?

Offline

#7 4/1/11 16:12

UpalStanka
Member

Re: Help # AE problem #

Thanks Iritscen, your answer really helped me.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB